Upute za objavu virtualne šetnje na web stranici

Otvorite virtualnu šetnju na bilo kojem mjestu. Odaerite mjesto i pogled koji želite da se prikaže na Vašoj web stranici.

kako-naweb01


U gornjem lijevom uglu, kod naziva firme nalazi se ikona sa tri tocke. Kliknite na nju i u izborniku kliknite na “Podijeli ili ugradi sliku”.

kako-naweb02


Na vrhu odaberite “Ugrađivanje slike”. Zatim s lijeve strane odaberite veličinu prozora koji će odgovarati prostoru na vašim stranicama. Sa promjenom veličine – mijenja se i prozor tako da odmah vidite o kojim veličinama se radi. Nakon što ste odabrali veličinu – iskopirajte liniju html koda koja Vam je prikazana (desni klik mišem i “kopiraj” ili Ctrl+C na tipkovnici).

kako-naweb03


Ukoliko ste odabrali “Prilagođena veličina” tada ovdje upišite broj pixela za širinu i visinu prozora koji želite pokazati na svojim web stranicama.

kako-naweb04


Onaj html kod koji ste kopirali – jednostavno zalijepite na svoje web stranice i na tom mjestu će se prikazati prozor veličine koju ste odabrali sa virtualnom šetnjom u tom mjestu koje ste odabrali.
Moguće je napraviti više takvih prozora i postaviti ih na više svojih web stranica.
Npr. ako imate virtualnu šetnju svoje prodavaonice i imate web stranice sa svim proizvodima – možete na svaku stranicu proizvoda postaviti prozor koji će prikazati virtualnu šetnju baš na tom mjestu gdje je taj proizvod.

Kratki link na svoju virtualnu šetnju možete postaviti u svoj potpis za email ili bilo gdje drugdje. Jednostavno u prvom koraku odaberite “Dijeljenje veze” i još si uključite opciju “kratki URL”. Sada taj link kopirajte i zaljepite gdje god hoćete reklamirati svoju Google Street View virtualnu šetnju.

kako-naweb05