DVIJE VAŽNE INFORMACIJE IMAMO ZA VAS

Zašto je sada važnije nego ikada prije biti na Google Maps?

Zašto i kako prikazati svoje poslovne prostore na Google Street View?

Zašto morate biti na Google Maps?

Zbog načina pretraživanja

Zato što se 65% svih pretraživanja na Googlu radi sa mobilnih uređaja a od toga je 81% pretraživanja vezano uz lokacije (gdje je neko mjesto, koji im je broj telefona, njihovo radno vrijeme i kako izgledaju). A to se može saznati iz Vaše Google vizitke.

Top pozicija u pretraživanju

S obzirom da Google zna kada pretražujete sa mobitela i zna koje su vam informacije najčešće potrebne u hodu – osnovne informacije sa Google vizitke imaju top prioritet u rezultatima prikazivanja. Detaljnije o pretraživanju

Svi žele informacije odmah

Danas korisnik ne želi čekati da dođe doma i sjedne za računalo i klika po vašim web stranicama – on želi informacije SADA.

Besplatno je

Google vizitka je potpuno besplatna. Važno je samo da je verificirana. Detaljnije o verifikaciji.

Jednostavno je

Vrlo je jednostavno objaviti svoj poslovni prostor na Google Karti. Ovdje su detaljne upute za to.

Kako pretražujemo

Sa mobilnih uređaja
65%
Pretraživanje vezano uz lokaciju
81%
Tražimo radno vrijeme
52%
Tražimo broj telefona
46%

Koliko imate prijatelja na facebooku?

200? 500? 1000? 10.000? 100.000?
Super je imati što više prijatelja (makar na Facebooku) ali, kada oni nešto traže, gdje traže? Na Facebooku?
Ne. Traže na Googlu.
A koliko se Vi brinete o svojoj prisutnosti na Facebooku a koliko na Googlu?

Samo 2% poslovnih prostora ažurira svoje zimsko/ljetno radno vrijeme. Ali zato redovito šalju sličice na Facebook i Instagram...

Do sada smo uredili na Google Kartama

Kilometara ulica
6
Dodali firmi na Karte
142
Ispravili podatke o firmama
588
Dodali fotografija poslovnih prostora
8085

Što mislite, koliko košta ovakav prikaz direktno na Googlu 24/7/365 ?

Košta nula kuna.

Čitajte dalje i saznajte kako.

STREET VIEW TRUSTED – ŠTO JE TO?

Google Street View Trusted je usluga virtualne šetnje na Googlu. Koristi istu tehnologiju kao i Google Street View za prikaz interaktivnih 360˚ panorama ali unutar poslovnih prostora.
Prikazuje se direktno u Google pretraživaču, na Google Karte i na Google Plus. Navigacija je ista kao i na Street View na ulicama i omogućava detaljan prikaz poslovnog prostora, puno kvalitetnije od ulica, u svim smjerovima, gore i dolje.

Glavne koristi od Google Street View za poslovne prostore:

1. Bolje pozicioniranje kod pretraživanja
2. Profesionalna i moderna prezentacija firme u 360º i u VR modu
3. Jednokratno plaćanje bez naknadnih troškova
4. Besplatni hosting na serverima Googla
5. Besplatni marketing 24 sata dnevno
6. Profesionalne fotografije
7. Mogućnost prikaza virtualne šetnje na svojim web stranicama i Facebooku
8. Usluga dostupna na mobilnim uređajima
9. Neograničeno pravo korištenja svih fotografija

Pet Centar Zagreb

Zašto je važno prikazati Vaš poslovni prostor na Google Street View?

Bolje pozicioniranje kod pretraživanja

Sa virtuanom šetnjom povećavate svoje šanse na privlačenje novih klijenata. Vaša Google vizitka sa virtualnom šetnjom se bolje pozicionira u rezultatima pretraživanja i puno je atraktivnija. Imate osiguran non-stop marketing bez dodatnih troškova. Profesionalne fotografije Vaših prostora vidljive odmah nakon unosa ključnih riječi u tražilicu ili Google Maps, privući će nove kupce i automatski Vas pozicionirati ispred konkurencije!

Profesionalne fotografije

Uz virtualnu šetnju, Google fotograf će napraviti i profesionalne fotografije vaše tvrtke – određene točke interesa važne za vaše klijente. To može biti prikaz prostora, jelovnik, certifikati, proizvodi, oprema, logotip, ulaz u firmu… ili jednostavno zanimljivi detalji kojima želite skrenuti pažnju svojih korisnika. Naravno, kao i u slučaju virtualne šetnje, dobivate prava na neograničeno korisštenje svih fotografija.

Dostupno i na mobitelima

Virtualna šetnja sa profesionalnim fotografijama na vašoj Google vizitki vidljiva je i na svim pametnim telefonima i tabletima sa Android, iOS i Windows operativnim sistemom. S obzirom da se danas preko 60% pretraživanja radi sa mobilnih uređaja – vaša virtualna šetnja je na pravom mjestu.

Prava korištenja

Za virtualnu šetnju i fotografije dobivate pravo na neograničeno korištenje. Možete ih slobodno koristiti na svojoj web stranici, Facebooku, u svojim reklamama ili PR člancima. Prava su regulirana ugovorom koji potpisujete sa fotografom i pri tome dozvoljavate Googlu da besplatno objavljuje te fotografije i virtualnu šetnju.

Google Street View na Vašoj web stranici i Facebooku

Google Street View virtualnu šetnju možete vrlo jednostavno postaviti na svoju web stranicu i na svoju Facebook stranicu. Samo kopirate jedan red html koda koji preuzmete sa Google Maps i zaljepite na mjesto gdje želite prikazati virtualnu šetnju.
Ili jednostavno staviti link u svoj email potpis.
Virtualna šetnja cijelo vrijeme ostaje na superbrzim serverima Googla i ne opterećuje Vaš server.
Odličan način da korisnike podsjetite na lokaciju, unutrašnjost tvrtke i Vaše proizvode.
Pročitajte upute za objavu virtualne šetnje na Vašoj web stranici i na Facebook stranici.

Jednostavno, brzo i povoljno van radnog vremena

Koliko traje fotografiranje? Najčešće manje od sat vremena, ali to ovisi o veličini prostora koje želite pokazati.
Najbolje da se fotografira prije ili poslije radnog vremena, kako ne bi ometali vaš rad i kako bi se osiguralo fotografu prazne prostorije. Ukoliko na fotografijama budu osobe – njihova lica moram zamutiti (kao i sve registarske pločice automobila) jer Google brine o privatnosti.
Virtualna šetnja će se pojaviti na Googlu u roku od par dana!

To postaje standard

nyGoogle Street View za poslovne prostore je usluga koja je tek došla u Hrvatsku, ali pogledajte koliko naranđastih kružića (koji označavaju virtualnu šetnju unutar poslovnog prostora) ima na Manhattanu u New Yorku. A tamo je projekt aktivan samo 4 godine! Za par godina tako će biti i kod nas. Ne čekajte da konkurencija bude prije vas! Kontaktirajte nas, pomoći ćemo Vam da na najjednostavniji i najbrži način budete u toku sa svjetskim trendovima. I to ne mora biti skupo.

Procedura

1. Sastanak i procjena

Za početak predlažemo neobavezujući sastanak u prostoru koji želite pokazati. Odgovorimo na sva Vaša pitanja i napravimo procjenu troškova. Dogovorimo termin fotografiranja i potpišemo ugovor.

2. Fotografiranje

Vrijeme potrebno za fotografiranje ovisi o veličini prostora koji se fotografira. Za trgovinu sa jednom prostorijom nam treba oko 20 minuta. Pročitajte savjete za pripremu prostora.

3. Objava

Virtualna šetnja će na Googlu biti objavljena nekoliko dana nakon primljene vaše uplate. Ukoliko se radi o većem projektu – trebat će nam par dana više i u tom slučaju ćemo unaprijed dogovoriti termin.

Naše brojke

Objavljenih naših panorama
6581
Objavljenih poslovnih prostora
360
Certificiranih fotografa u svijetu
5265
Certificiranih fotografa u Hrvatskoj
49

Što kažu naši klijenti

Josip je bio odličan izbor za rad na google view prezentaciji PET CENTAR trgovine. Odlična komunikacija u pripremi projekta, prilagodba terminu snimanja van radnog vremena kako se ne bi ometala dnevna aktivnost trgovine te kvalitetna i brza izvedba razlozi su zbog kojeg ćemo s Josipom surađivati i na drugim sličnim projektima. Preporučujemo i za najzahtjevnije klijente i projekte.

Ljiljana Markov Međugorac Direktor @ pet-centar.hr

Radio sam s Josipom na Google street view projektu za naš History Village u Tkalči. Njegove fotografske sposobnosti su posebno izražene i prožimane dugogodišnjim iskustvom. Ima oko za prostor i sve je bilo odrađeno na visokom nivou. Njegova pristupačnst i isporuka projekta su fenomenalni.
Preporučam ga za sve daljnje projekte!

Domagoj Perkovic
Domagoj Perković Marketing Manager @ Vivasgroup

Prvi certificirani fotograf u Hrvatskoj