Google Street View Trusted virtualna šetnja

STREET VIEW TRUSTED – ŠTO JE TO?

Google Street View Trusted je usluga virtualne šetnje na Googlu. Koristi istu tehnologiju kao i Google Street View za prikaz interaktivnih 360˚ panorama ali unutar poslovnih prostora.
Prikazuje se direktno u Google pretraživaču, na Google Karte i na Google Plus. Navigacija je ista kao i na Street View na ulicama i omogućava detaljan prikaz poslovnog prostora, puno kvalitetnije od ulica, u svim smjerovima, gore i dolje.

Glavne koristi od Google Street View za poslovne prostore:

1. Bolje pozicioniranje kod pretraživanja
2. Profesionalna i moderna prezentacija firme u 360º
3. Jednim klikom ste u VR modu
4. Detaljna statistika prikaza svake panorame
5. Jednokratno plaćanje bez naknadnih troškova
6. Besplatni hosting na super brzim serverima Googla
7. Ne opterećuje vaš server
8. Besplatni marketing 24 sata dnevno
9. Profesionalne fotografije
10. Jednostavan prikaz virtualne šetnje na svojim web stranicama
11. Jednostavan prikaz virtualne šetnje na svojoj Facebook stranici
12. Pojedinačne panorame možete objavljivati na Facebook zidu
13. Usluga dostupna na mobilnim uređajima
14. Neograničeno pravo korištenja svih fotografija
15. Budite ispred konkurencije. Oni to vjerojatno (još) nemaju!
16. Korisnici se puno dulje zadržavaju na vašim web stranicama (dok šeću po virtualnoj šetnji) što Googlu daje znak da su vaše stranice relevantne za pojam koji je tražen i besplatno vam diže poziciju na pretraživanju

Zašto je važno prikazati Vaš poslovni prostor na Google Street View?

Bolje pozicioniranje kod pretraživanja

Sa virtuanom šetnjom povećavate svoje šanse na privlačenje novih klijenata. Vaša Google vizitka sa virtualnom šetnjom se bolje pozicionira u rezultatima pretraživanja i puno je atraktivnija. Imate osiguran non-stop marketing bez dodatnih troškova. Profesionalne fotografije Vaših prostora vidljive odmah nakon unosa ključnih riječi u tražilicu ili Google Maps, privući će nove kupce i automatski Vas pozicionirati ispred konkurencije!

Profesionalne fotografije

Uz virtualnu šetnju, Google fotograf će napraviti i profesionalne fotografije vaše tvrtke – određene točke interesa važne za vaše klijente. To može biti prikaz prostora, jelovnik, certifikati, proizvodi, oprema, logotip, ulaz u firmu… ili jednostavno zanimljivi detalji kojima želite skrenuti pažnju svojih korisnika. Naravno, kao i u slučaju virtualne šetnje, dobivate prava na neograničeno korisštenje svih fotografija.

Dostupno i na mobitelima

Virtualna šetnja sa profesionalnim fotografijama na vašoj Google vizitki vidljiva je i na svim pametnim telefonima i tabletima sa Android, iOS i Windows operativnim sistemom. S obzirom da se danas preko 60% pretraživanja radi sa mobilnih uređaja – vaša virtualna šetnja je na pravom mjestu.

Prava korištenja

Za virtualnu šetnju i fotografije dobivate pravo na neograničeno korištenje. Možete ih slobodno koristiti na svojoj web stranici, Facebooku, u svojim reklamama ili PR člancima. Prava su regulirana ugovorom koji potpisujete sa fotografom i pri tome dozvoljavate Googlu da besplatno objavljuje te fotografije i virtualnu šetnju.

Google Street View na Vašoj web stranici i Facebooku

Google Street View virtualnu šetnju možete vrlo jednostavno postaviti na svoju web stranicu i na svoju Facebook stranicu. Samo kopirate jedan red html koda koji preuzmete sa Google Maps i zaljepite na mjesto gdje želite prikazati virtualnu šetnju.
Ili jednostavno staviti link u svoj email potpis.
Virtualna šetnja cijelo vrijeme ostaje na superbrzim serverima Googla i ne opterećuje Vaš server.
Odličan način da korisnike podsjetite na lokaciju, unutrašnjost tvrtke i Vaše proizvode.
Pročitajte upute za objavu virtualne šetnje na Vašoj web stranici i na Facebook stranici.

Jednostavno, brzo i povoljno van radnog vremena

Koliko traje fotografiranje? Najčešće manje od sat vremena, ali to ovisi o veličini prostora koje želite pokazati.
Najbolje da se fotografira prije ili poslije radnog vremena, kako ne bi ometali vaš rad i kako bi se osiguralo fotografu prazne prostorije. Ukoliko na fotografijama budu osobe – njihova lica moram zamutiti (kao i sve registarske pločice automobila) jer Google brine o privatnosti.
Virtualna šetnja će se pojaviti na Googlu u roku od par dana!

To postaje standard

nyGoogle Street View za poslovne prostore je usluga koja je tek došla u Hrvatsku, ali pogledajte koliko naranđastih kružića (koji označavaju virtualnu šetnju unutar poslovnog prostora) ima na Manhattanu u New Yorku. A tamo je projekt aktivan samo 4 godine! Za par godina tako će biti i kod nas. Ne čekajte da konkurencija bude prije vas! Kontaktirajte nas, pomoći ćemo Vam da na najjednostavniji i najbrži način budete u toku sa svjetskim trendovima. I to ne mora biti skupo.

Naše brojke

Objavljenih naših panorama
5428
Objavljenih poslovnih prostora
270
Certificiranih fotografa u svijetu
7420
Certificiranih fotografa u Hrvatskoj
33

Što kažu naši klijenti

Josip je bio odličan izbor za rad na google view prezentaciji PET CENTAR trgovine. Odlična komunikacija u pripremi projekta, prilagodba terminu snimanja van radnog vremena kako se ne bi ometala dnevna aktivnost trgovine te kvalitetna i brza izvedba razlozi su zbog kojeg ćemo s Josipom surađivati i na drugim sličnim projektima. Preporučujemo i za najzahtjevnije klijente i projekte.

Ljiljana Markov Međugorac Direktor @ pet-centar.hr

Radio sam s Josipom na Google street view projektu za naš History Village u Tkalči. Njegove fotografske sposobnosti su posebno izražene i prožimane dugogodišnjim iskustvom. Ima oko za prostor i sve je bilo odrađeno na visokom nivou. Njegova pristupačnst i isporuka projekta su fenomenalni.
Preporučam ga za sve daljnje projekte!

Domagoj Perkovic
Domagoj Perković Marketing Manager @ Vivasgroup