Samsung Experience store

Samsung Experience store

Samsung Experience Store nalazi se u strogom centru Zagreba, na samom uglu Ilice i Mesničke ulice. Uz najnovije pametne telefone, digitalne fotoaparate, audio i video opremu, ovaj dućan omogućava iskusiti Samsungovu viziju budućnosti telekomunikacije i zabave. Uz to, ovo je mjesto na kojem kupci mogu servisirati svoj uređaj, odraditi besplatno softversko ažuriranje pametnih telefona te se dodatno educirati o novim proizvodima i dodatcima.

Samsung Experience store prostire se na više od 100 četvornih metara trgovine. Interijer je uređen precizno i profinjeno po Samsungovim tradicionalnim bojama – bijela i plava boja. Uz jednostavo, profesionalno i prozračno uređenje prostora, lakše je snalaziti se među novom tehnologijom. Također, u udobnom experience corneru u dućanu kupci mogu isprobati najnovije proizvode i uvjeriti se u njihovu kvalitetu.

Kako bi u potpunosti doživjeli profesionalnost ovog dućana, Google Street View bila je najbolja opcija. Uz nju, sada se možete virtualno prošetati kroz dućan, a uz opciju zoom provjeriti detaljniji izbor tehnologije.