Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin jedna je od najpoznatijih poliklinika u Hrvatskoj za stomatologiju, estetsku kirurgiju i dermatologiju. Poliklinika je utemeljena 1995. godine kao ordinacija prof.dr.sc. Marija Bagatina koji slovi kao svjetski poznati maksilofacijalni i plastični kirurg. Devet godina kasnije, 2006. godine Polikliniku su preuzeli doktori medicine Dinko Bagatin i Tomica Bagatin zajedno s ravnateljem Poliklinike Ognjenom Bagatinom. Danas Poliklinika Bagatin spaja profesionalizam sa iskustvom te brojnim klijentima rješava probleme ili ostvaruje želje u skladu s potrebama.

Vodeću poziciju uspjeli su pridobiti prvenstveno zbog širokog raspona usluga i individualiziranog pristupa svakom pacijentu. Uz dobru komunikaciju sa svakim pacijentom, zaposlenici pokušavaju shvatiti potrebe i nadmašiti očekivanja. No, osim dobrog odnosa s klijentima, profesionalni izgled prostora poliklinike jedan je od bitnijih faktora koji utječu na povjerenje i opuštenost klijenta prije posjeta.

Poliklinika Bagatin nalazi se na dvije lokacije – u poznatom Green Gold Tower centru u ulici grada Vukovara 269a/10 i u centru u ulici Kneza Višeslava 14/2. U prostorima Green Gold Tower-a nalazi se dermatološki odjel gdje se nude tretmani za lice i tijelo s naglaskom na pomlađivanje i oblikovanje tijela te novi stomatološki odjel Dental centar za široku ponudu stomatoloških usluga. Upravo su svoja vrata u Green Gold Toweer-u odlučili i virtualno otvoriti za sve svoje korisnike.

Na desetom katu, novouređeni prostor Poliklinike Bagatin prostire se na 152m², a osim pružanja usluga za pomlađivanje lica i tijela, Poliklinika je željela svojim uređenjem prostora osigurati svim klijentima mjesto za opuštanje gdje svakodnevne brige i stres nestaju. To su i uspjeli modernim uređenjem svojeg interijera. Već izlaskom iz lifta na kat gdje se smjestila Poliklinika, klijente će dočekati toplo uređen prostor. Ulaskom u glavnu čekaonicu, klijenti se mogu opustiti u minimalističko uređenom prostoru s velikom staklenom stijenom na zidu kroz koju se može promatrati Zagreb i njegovo zelenilo s visina Green Golda. Ordinacije i ostatak poliklinike uređen je minimalistički i profesionalno što klijentima omogućava pravu relaksiranost od svakodnevnih problema.

Zahvaljujući Google virtualnoj šetnji, sada se možete prošetati i doživjeti ugodan ambijent Poliklinike Bagatin. Do Poliklinike u Green Gold Tower-u može se doći s tramvajskim linijama 3, 13 ili 2, a Poliklinika Bagatin nalazi se svega 100 metara od tramvajske stanice.