History caffe club Zagreb

History caffe club Zagreb

Prema mišljenju mnogih, History Village postao je kultno mjesto svih generacija grada Zagreba. Koncept je prilagođen za goste koji znaju što žele.U samom centru grada stvorili su ambijent malog grada za sebe odvojenog od “svijeta i vanjskih utjecaja”. Zbog svoje veličine, prostranosti i tople atmosfere pruža poseban ugođaj pri svakom dolasku.

History je mjesto u kojem ćete izgraditi nova prijateljstva, upoznati nove zanimljive ljude, zaljubiti se, proslaviti rođendane, uspjehe i pobjede, sklopiti nove poslove i naravno biti dio najbolje klubske zabave u gradu.

History se proteže na 4 etaže od kojih je na razini -1 History Club koji je postao jedan od najpoželjnijih mjesta za izlazak u gradu Zagrebu. Mjesto je gdje su usluga i kvaliteta na prvom mjestu.

Od ljeta 2015. godine History je ponosan što može ponuditi puno toga ukusnog za vaše nepce. Naime, u Village-u se sa ponudom hrane izdvaja Village Tavern, gdje možete sjesti i uživati u raznolikoj hrani koja se tamo priprema. History Village defintivno je mjesto gdje su usluga i kvaliteta na prvom mjestu.

Ovom virtualnom šetnjom History je želio prikazati svoj lijepo uređen interijer koji ga čini posebnim i prepoznatljivim klubom u gradu Zagrebu.

 

Što kaže naš klijent?

Rad s Markom je bio fenomenalan, on je jedna vrlo pristupačna osoba uz koju je lako doći do rješenja. Fotografa Josipa opisao bih također kao mirnog i stručnog čovjeka od povjerenja koji je odradio sve prema naputcima i to čak u gluho doba noći (u 2 ujutro) kad smo radili virtualnu šetnju. Google je u svojoj tražilici dobio jedan vrlo reprezentativan lokal, moglo bi se reći i da je među najvećima u svijetu. To ćete vidjeti i ako poželite prošetati njime ovom genijalnom virtualnom šetnjom! :-)”

Domagoj Perković
marketing manager @ Vivasgroup