Duplico

Duplico

Tvrtka Duplico d.o.o. osnovana je 2002. godine, a do danas je zadržala svoju inovativnost, dinamičnost i uspjeh. Tvrtka Duplico ima širok spektar proizvoda i usluga koje nudi tržištu, a specijalizirana je za implementacije rješenja u industrijskoj automatizaciji proizvodnih i komunalnih poduzeća, daljinski nadzor i upravljanje komunalnom infrastrukturom, upravljanje i nadzor korištenja obnovljivih izvora energije te za robotiku. U sklopu tvrtke je i vlastiti razvojni centar koji je otvoren u srpnju 2015. godine. Centar je opremljen s najmodernijom tehnološkom opremom za elektro industriju i automatiku.

Duplico danas zapošljava 46 visokostručnih djelatnika, od čega je u tvrtki zaposleno 16 inženjera, koji pokrivaju područja elektronike, automatizacije, energetike, telekomunikacije, mjerne i instrumentacijske opreme te programske aplikacije za vođenje i nadzor sustava. Uređaji i aplikacije tvrtke Duplico su sigurni, pouzdani, jednostavni i primjenjivi. Kako bi to opravdali, stručnjaci zaposleni u tvrtki svakodnevno rade na razvoju novih i nadogradnji postojećih proizvoda.

Kako bi omogućili da kvalitetne inovacije i programi dođu do izražaja, zaposlenici daju prednost timskom radu. Upravo zajedništvom i efikasnošću odiše njihov poslovni prostor koji je smješten u naselju Kalinovica nedaleko od Zagreba. Ured Duplico mogao bi se opisati riječima – moderno, jednostavno i profesionalno. Kako bismo vam u potpunosti dočarali spomenuto, Google Street View bilo je najbolje rješenje, pa tako sada tvrtku Duplico d.o.o. možete posjetiti i virtualno.