Specijalna bolnica Sv. Katarina

Specijalna bolnica Sv. Katarina

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Katarina, europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci.

International Certification Association (ICERTIAS), 2015. g. Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. Također, u ocjenjivanju najboljih brendova u Hrvatskoj Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini.

Ova moderno opremljena privatna bolnica registrirana je za obavljanje šest djelatnosti: ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, radiologiju te anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje. Uz iznimno iskusan i međunarodno educirani medicinski kadar, bolnica ima pet specijalističko-konzilijarnih ambulanta, radiološku dijagnostiku te pet operacijskih dvorana. U bolnici se primjenjuju najnovije tehnologije i postupci liječenja u suradnji s vodećim europskim i američkim ustanovama i stručnjacima, što je jamstvo izvrsnosti rada bolnice sukladno najvišim svjetskim standardima dobre medicinske prakse. Sveta Katarina je jednina bolnica u ovom djelu Europe koja na jednom mjestu, multidisciplinarnim pristupom, koristeći najsuvremeniju opremu i najnovije postupke liječenja, omogućuju vrhunsku dijagnostiku, najbolji terapijsko-operacijski postupak i individualno pripremljenu rehabilitaciju i još mnogo toga što možete pogledati u virtualnoj šetnji!

Kako je bolnica centar izvrsnosti za sportsku medicinu, u njoj se liječilo niz vrhunskih hrvatskih sportaša iz gotovo svih sportova. Neki od njih su: Marin Čilić, Garry Kasparov, NBA igrači: Goran Giriček, Bojan Bogdanović,Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivica Olić, Niko Kranjčar, Blanka Vlašić, Sandra Perković,Ivica i Janica Kostelić, Mirko Filipović, Ivano Balić i niz drugih. Bolnica je službena zdravstvena ustanova hrvatske nogometne reprezentacije, hrvatskog olimpijskog odbora, hrvatskog teakwando saveza, te nekoliko velikih hrvatskih sportskih klubova: NK Hajduka, GNK Dinama, RNK Splita, NK Slavena Belupo, NK Lokomotiva, NK Rijeka, NK Istra 1921, RK Podravka, KHL Medveščak, a liječnici ove zdravstvene ustanove su voditelji ili članovi medicinskih timova Hrvatskog olimpijskog odbora, i niza sportskih saveza.

Bilo nam je zadovoljstvo surađivati sa djelatnicima poliklinike jer je cijeli projekt bio savršeno pripremljen i odrađen.

 

Posebna hvala gospođi Jadranki Primorac na podršci i suradnji:

Suradnja sa 360 je bila izvrsna! Za izradu Google virtualne šetnje smo se odlučili kako bismo se maksimalno približili klijentima, posebice strancima koji imaju namjeru doći u našu Bolnicu. Ovu uslugu i ljude iz 360 bih preporučila svima koji razmišljaju strateški i dugoročno.”

Jadranka Primorac, članica Upravnog vijeća Spec. bolnice Sv. Katarina