Za više informacija i ponude možete nas kontaktirati putem online forme ili nazovite 099 6985 304

Postupak izrade Google Street View-a za tvrtke

Sastanak i procjena

Za početak predlažemo neobavezujući sastanak u prostorijama koje želite fotografirati. odgovorimo vam na sva pitanja, objasnimo sve detalje i procjenimo koliko će to koštati (cijena ovisi o veličini prostora). Dogovorimo termin fotografiranja i potpišemo ugovor o autorskim pravima.

Google vizitka

Da bi Google mogao objaviti virtualnu šetnju po vašoj firmi - vi morate imati (besplatnu) Google vizitku na kojoj će biti i virtualna šetnja i fotografije. Ako je nemate - možete je besplatno otvoriti na: https://www.google.com/intl/hr/business/. Ukoliko trebate pomoć - rado ćemo vam pomoći u tome.

Fotografiranje

Fotografiranje traje manje od sat vremena, ali ovisi o veličini prostora koji se fotografira. Molimo vas da pripremite sve prostorije i uzmete u obzir da se na 360º panoramama vidi SVE uokolo ali i gore i dolje. Nije moguće neki dio prostorije ne prikazati.

Objavljivanje

Virtualna šetnja i fotografije će biti objavljeni na Googlu za nekoliko dana (max 14). Fotografije prvo moramo pripremiti u specijalnim programima za obradu virtualnih fotografija. Količina posla ovisi o količini fotografija koje ovise u veličini prostora koji se fotografira.

Pošaljite upit